Saturday Tango

Saturday Tango

IWasHere

KOFFIE VERKEERD


Over de verfrissende noten die tegen het tango-genre zullen aanschuren: een mooie 'blend' van traditioneel en dat vleugje 'anders'.

 

Elke 3de zaterdag van de maand!

 


Wie o Wie?

 

Zaterdag 20 mei bent u wederom welkom voor een verrassende Saturday's Koffie Verkeerd. Met als thema 'my family is in da' house'! Een achter-achterneef weliswaar, maar toch.

 

Thomas Cerpentier (°25/01/1995) uit Verrebroek heeft muzikale genen. Zowat het hele gezin doet niks liever dan zingen. Thomas speelde al in verschillende musicals, won op 14-jarige leeftijd de cup 'Zo is er maar één' en in februari 2017 was hij op VTM te zien én te horen in audities voor The Band, een zangwedstrijd voor aankomende popsterren. Een voorproefje vindt u hier.

Thomas zal voor ons, tangodansers, 2 tandas (melancholische) popnummers brengen, met zang en piano, als verfrissende noot in de blend van deze avond.

 

TangoDJ Jé uit Leuven is dan weer een bekende voor ons. Sinds hij terug is uit Buenos Aires verdiept hij zich steeds meer in het betere DJ-werk. Het leeuwendeel van de avond komt dan ook van zijn hand, met mooie traditionele tangomuziek, afgewisseld met streepjes neo-, non-, en zelfs af en toe een rasechte rock 'n rollplaat!

 

U bent welkom vanaf 21 uur. Live muziek omstreeks 22 uur. Uw (leden)bijdrage: 8 euro.
Parkeren kan buiten de lage emissiezone van Antwerpen aan de Sloepenweg / Kattendijkdoksluis (zo'n 15 minuten te voet van hier). 

noteer alvast:

 

Zaterdag 17 juni voor de laatste Koffie Verkeerd van het seizoen. Voor misschien wel de laatste Koffiefabriek-editie, want met anti-kraak weet je het natuurlijk nooit..

 

's Avonds zetten Bennie & Astrid hun DJ-talenten in, net zoals ze op de tangovakanties in Frankrijk en Zweden zullen doen, en overdag vindt er vooraf een lesdag plaats met kwalitatieve, verdiepende tangolessen van hun hand. Wie er al bij was, weet dat dit garant staat voor een mooie mix, die de openheid van De Koffiefabriek eer aandoet.

 

Reserveer daarom deze datum en maak een échte Weekend Special mee.

 

U bent welkom vanaf 21 uur. Live muziek omstreeks 22 uur. Uw (leden)bijdrage: 8 euro.
Parkeren kan nog steeds gratis ter hoogte van de Sint-Michielskaai. Of wie de lage emissiezone van Antwerpen niet binnen mag: een grote parkeerplek is voor u beschikbaar aan de Sloepenweg (zo'n 15 minuten te voet van hier).