Tango zaterdag

Closing

Verhuis

friday's tango after work


Twee keer per maand, op de 2de en 4de vrijdag van de maand, organiseren we in De Koffiefabriek Friday's Tango After Work. Een tango-avond waar iedereen welkom is, van beginner tot very advanced, omdat we het belangrijk vinden 'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin te zetten.

 

We zoeken hiervoor naar een mooie mix van muziek, met traditionele tango als body, en noten van neo en non, volgens de keuze van de DJ. Steeds gevarieerd, steeds afwisselend, veel wisselend, en altijd met die typische sfeer en signatuur van De Koffiefabriek all over it.

 


Wie o Wie? En wanneer?

 

Op vrijdag 12 oktober en vrijdag 26 oktober gaan de eerste Fridays doorgaan op de nieuwe plek. Wie er precies de honneurs gaat waarnemen, is nog een verrassing. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de Moka Express of de Facebook groep denieuwekoffiefabriek.

De deuren gaan open om 21:00. Uw bijdrage: 7 euro.
In De Nieuwe Koffiefabriek: Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen

Ga naar slimnaardekoffiefabriek.php om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren in de buurt.

 

noteer zeker ook...

 

Elke 2de en 4de vrijdagavond van de maand met stip in je agenda, want dan kun je in De Nieuwe Koffiefabriek terecht voor meer dans, meer tango, meer sfeer en meer fijne tijden.

 

Heel graag tot dan!