Tango zaterdag

Halloween

Verhuis

tango new year!


Voor wie Oud én Nieuw met elkaar wil verbinden: van de laatste naar de eerste dag van het nieuwe jaar hebben wij tangomuziek, dans, hapjes en een heel warme sfeer.. omdat we er nu eenmaal van houden om 'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin te zetten!


[ I want to read this page in English ]NEW YEAR'S tango EVE @ De Koffiefabriek


Op maandagavond 31 december openen we de deuren om 19.30 uur zodat u in groten getale kan binnen stromen. Met jezelf, je dansgerief, feeststemming en een extra lekker gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.

 

Net als vorig jaar voorzien wij in tangomuziek (en al eens wat anders), een gezellige sfeer, een geweldige omgeving met passende (kerst)decoratie, een glaasje cava om middernacht en een spetterend feest, met u erbij, tot in de kleine uurtjes!
DJ Coos verzorgt de tangomuziek deze avond.

 

Uw bijdrage:
Early Birds: tot 20 december 2018: 15 euro + een gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.
Daarna: tot 29 december 2018: 20 euro + een gerechtje om het basisbuffet aan te vullen.

Voor wie na 01:00 wil toekomen: uw bijdrage: 10 euro


Opgelet: De Nieuwe Koffiefabriek is qua plek wat compacter (én gezelliger), dus we gaan het aantal deelnemers dit jaar beperken.
Meld je daarom nu aan door een mailtje te sturen via newyear@dekoffiefabriek.be (ten laatste tot zaterdag 29 december).

 

 

NEW YEAR'S tango day @ De Koffiefabriek


Voor wie het oude jaar met het nieuwe wil verbinden, voor wie op oudejaar een ander engagement had en er nu toch graag wil bij zijn, voor wie de Daytime of het Practicum-gehalte van De Koffiefabriek wel kan appreciëren, voor wie gewoon nieuwjaar wil komen wensen of voor wie de left-overs van het buffet wil aanspreken:

 

Op 1 januari 2019 tussen 15:00 en 18:00 bent u weer welkom in De Koffiefabriek: voor koffie, een tango, een beetje buffet, een daytime milonga, een wens.

 

 

Heel graag tot dan!